19.07.2018

Тотал ТВ е нов Трговски Партнер!

Од денес имате можност да добиете членски предности и во Тотал ТВ.

Total TV е водечки регионален сателитски провајдер кој овозможува следење на голем број најпопуларни домашни и странски ТВ канали во кој било дел од Македонија, без географски ограничувања поради големата покриеност. Total TV можете да го користите секаде низ Европа и да станете дел од интернационалната сателитска платформа препознатлива по најсовремената технологија и врвната понуда на програми.

Склучете го вашиот договор или продолжете го стариот договор и веднаш добијте ги членските предности за целото времетраење на договорот.


Повеќе информации!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.