17.10.2018

Плаќајте во „Аџибадем Систина“ со eVoucher!

„Аџибадем Систина“ е најголемата и најсовремена приватна клиничка болница во земјата и регионот.
Отсега нашите членови имаат можност да плаќаат со eVoucher и да добиваат членски предности.
Дозволете за вашето здравје да се грижи тим на докажани професионалци, експерти во својата област. Нивната експертиза, надополнета со врвната технологија и најмодерни услови за престој и третман денес се пример за болница во која се почитуваат најпрофесионални стандарди во грижата на пациентите.
Освен тоа, ќе добиете 2.5 % Cashback и 1 Shopping Points!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.