24.10.2018

Отсега пазарувајте во Веро Маркети со eVoucher!

Одличните новости продолжуваат. Отсега имате можност да пазарувате во Веро Маркети и да плаќате со eVoucher.
Посетете ги Веро маркетите, направете го вашето пазарување, платете со eVoucher и веднаш добијте Cashback и Shopping Points!

Пазарувањето никогаш не било поинтересно!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.