24.07.2018

Дали веќе ја виде новата опција во Cashback App?

Нашата нова опција во Cashback App ви пазарувањето уште позабавно!
eVoucher-от не само што е лесен за купување, туку може и да се искористи за само неколку секунди.
Додади го eVoucher-от во твојата кошничка за пазарување, плати со твојата кредитна картичка и веднаш добиј Cashback и Shopping Points. Нашиот eVoucher - плати и добиј предности во неколку секунди!

Купи eVoucher веднаш!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.