16.05.2019

Бесплатна Cashback App за лесно пазарување!

Со нашата бесплатна Cashback App ќе заштедите при сите Ваши пазарувања и кога сте во движење.

✔️ Едноставно лоцирање на Cashback Shops во Вашата близина

✔️ Обезбедување на Shopping Point Deals во секое време

✔️ Лесен пристап до профилот и до дигиталната Cashback Card

Со Cashback App, огромниот избор на Cashback Shops Ви е секогаш на дланка, без разлика дали кај Вас во регионот, во целата држава или во целиот свет.

Воедно и целокупната понуда на Online Shops Ви е на дофат со само едно лизгање на екранот. На овој начин, ќе профитирате секогаш и насекаде.

Насекаде пазарување со Cashback!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.