Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 150 USD Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

  • Контакт
  • Важно!
    Пред да го направите Вашето купување, Ве молиме осигурајте се дека Вашиот пребарувач ги има исправните подесувања за cookie . Сите важни информации за онлајн пазарувањето можете да ги најдете во ЧПП!
  • Трговски партнер ID
    369000215

Опис

Hostelworld.com is the leading global hostel-booking platform operating in 19 different languages across 33,000 properties in more than 170 countries. Connecting young travelers with hostels around the world.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.