Cashback & Shopping Points

 • 3% + 3,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да го направите Вашето купување, Ве молиме осигурајте се дека Вашиот пребарувач ги има исправните подесувања за cookie . Сите важни информации за онлајн пазарувањето можете да ги најдете во ЧПП!
 • Трговски партнер ID
  369000148

Општи услови

За овој Трговски партнер, Вашите предности се основаат на бруто вредноста од Вашето купување.

Опис

ТНашата мисија е да помогнеме во остварувањето на целите на нашите клиенти, како и да додадеме софистицирани и нови елементи во нивното работење.

Со големиот асортиман на производи, ги задоволуваме вкусовите и на најспецифичните купувачи. 

Канцелариски материјали за вашиот бизнис, школски прибор за вашите деца и литература за ваш личен развој или за подарок на вашиот пријател.

Во Трејд може да ги пронајдете сите водечки брендови од областа на канцеларискиот мебел. Раководни, работни и посетителски столици, канцелариски бироа, плакари и закачалки.

-бесплатна монтажа

-бесплатна достава по целата територија на Р. Македонија

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.