Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис


Аџико е трговска фирма основана во 1991 год. Се занимава со продажба на големо и мало со производи за широка потрошувачка од кои најзастапени се: предмети за домакинство, мали кујнски помагала, тенџериња, садови од порцелан и керамика, чаши од стакло и порцелан, сервизи за кафе и се што е поврзано со предмети за домакинство за домашни потреби како и угостителски асортииман. Подароци, вазни, украси, огледала, вештачко цвеќе, кутии за накит, мали електрични апарати, декоративни салфети, ранери и чаршафи е дел од обемниот асортиман со кој располагаме.Застапени сме на две малопродажни локации во ГТЦ Штип, а нашиот асортиман можете да го најдете и во специјализираните продавници за домакинство, украси, трговски центри и маркети ширум Македонија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ADZIKO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.