Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 New Customer по 100 EUR Купување
 • 1% + 1 Returning Customer по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да го направите Вашето купување, Ве молиме осигурајте се дека Вашиот пребарувач ги има исправните подесувања за cookie . Сите важни информации за онлајн пазарувањето можете да ги најдете во ЧПП!
 • Трговски партнер ID
  359000062

Општи услови


Please note: Member benefits will not be paid in conjunction with any offer, voucher or discount code. За овој Трговски партнер, Вашите предности се основаат на нето вредноста од Вашето купување бидејќи тоа е стандардниот начин на добивање на предности кај истиот.

Опис

Welcome to the world’s biggest wardrobe at ASOS.com.

Established in June 2000, ASOS.com is the UK’s largest independent online fashion and beauty retailer. With over 35,000 branded and own label products available, 870 of the top fashion brands & 1,500 new lines added each week, ASOS.com is rapidly becoming the global leader in the online fashion world.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.